Contact
Kwaliteit kan worden gewaarborgd
image

Lycalux

Van der Waalsstraat 10
2665JK, Bleiswijk
logo 
+31 10 5298428

ROUTEBESCHRIJVING

Routebeschrijving naar Lycalux B.V., Rokkeveenseweg 49, 2712 PJ Zoetermeer

Vanuit Den Haag:

Afslagnummer 7
Neem de afrit, bij de stoplichten linksaf (houd rechts aan) over de A12. Daarna eerste afslag rechts (wijk 12) aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf de Bleiswijkseweg op, aan het eind bij de stoplichten linksaf de Binnenweg volgen. Voorbij het tankstation bij de bocht (naar rechts), slaat u linksaf de Rokkeveenseweg op Aan het einde van de weg staat rechts het kantoor waar Lycalux B.V. gevestigd is. U kunt gebruik maken van de parkeergelegenheid en bij de hoofdingang naar binnen. U neemt de lift naar de derde etage waarna u zich kunt melden bij kamer 303 of 304.

Vanuit Utrecht:

Afslagnummer 7
Neem de afrit, bij de stoplichten rechtsaf. Daarna eerste afslag rechts (wijk 12) aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf de Bleiswijkseweg op, aan het eind bij de stoplichten linksaf de Binnenweg volgen. Voorbij het tankstation bij de bocht (naar rechts), slaat u linksaf de Rokkeveenseweg op Aan het einde van de weg staat rechts het kantoor waar Lycalux B.V. gevestigd is. U kunt gebruik maken van de parkeergelegenheid en bij de hoofdingang naar binnen. U neemt de lift naar de derde etage waarna u zich kunt melden bij kamer 303 of 304.

Indien u gebruik maakt van navigatie kunt u het beste huisnummer 46 invoeren, het komt voor dat bij het invoeren van het juiste huisnummer (49) u in wijk 18 terecht komt aan de andere kant van de A12.

Stuur een bericht:

Name: *

E-mail: *

Phone number:

Subject:

Message

Meer info of offerte

Request a free quote
 
+31 10 5298428
Van der Waalsstraat 10
2665JK, Bleiswijk