Lycalux levert verlichting hoofdkantoor en warehouse Graham and Brown te Middenmeer
image

Graham & Brown is een firma waarbij traditie en innovatie hoog in het vaandel staan. Deze karakteristieke eigenschappen resulteren sinds jaar en dag in zeer diverse behangcollecties. Hoewel uiteenlopend in stijl, spreekt uit iedere collectie een sterk bewustzijn van het creatieve erfgoed in combinatie met vooruitstrevend design. Het behang van Graham & Brown geeft niet alleen blijk van deze diversiteit maar toont ook de uitzonderlijke kwaliteit waar Graham & Brown voor staat.

Investeringen en vennootschappen in de markt buiten de UK hebben Graham & Brown doen uitgroeien tot een wereldmarktleider in behang. De onderneming heeft divisies in Engeland, Amerika, Frankrijk, Benelux, Duitsland, Rusland, Canada en China Wij zijn op vele internationale beurzen aanwezig om onze collecties te presenteren, inclusief Heimtex in Frankfurt, Duitsland. Graham & Brown heeft een belangrijke rol gespeeld in de heropleving van de internationale behangmarkt. Dit is mede te danken aan de creativiteit van het eigen designteam en de samenwerking die zij zijn aangegaan met vooraanstaande internationale ontwerpers onder wie Laurence Llewellyn Bowen, Amy Butler, Linda Barker, Julien Macdonald, Jan des Bouvrie en Marcel Wanders.

Lycalux is trots dat Graham & Brown voor de innovatieve led verlichting van Lycalux heeft gekozen. Het nieuwe pand van Graham & Brown is volledig ingericht met led verlichting, en Graham en Brown bespaart hiermee meer dan 50% op energiekosten. Daarnaast heeft Graham & Brown nu de optimale werkomgeving gecreeerd voor haar medewerkers. Een goede basis voor verdere bloei van het bedrijf!

Meer info of offerte

Request a free quote
 
+31 10 5298428
Van der Waalsstraat 10
2665JK, Bleiswijk