Het Bedrijf Lycalux
slide image

Het bedrijf Lycalux

Lycalux is voortgekomen uit de private investeringsmaatschappij Vehold BV. Vehold is al 25 jaar actief in de ontwikkeling en productie van nieuwe producten voor nieuwe markten. Door een centrale ontwikkelcapaciteit, bestaande uit Roemeense engineers kan Vehold gemakkelijk nieuwe producten naar de markt brengen. Zo heeft Vehold  een led armatuur ontwikkeld en deze via een Nederlandse distributeur naar de markt gebracht. Door de toenemende vraag vanuit de markt is Vehold het bedrijf ‘Lycalux’  gestart in 2008.

Lycalux is lighting innovator op het gebied van duurzame led verlichtingsoplossingen. Met een breed, hoogwaardig, en innovatief productportfolio biedt Lycalux de beste verlichtingsoplossing voor ieder project. Lycalux heeft ruime ervaring in het verlichten van warehouses, kantoren, cleanrooms, operatiekamers en andere medische ruimtes.

Met eigen ontwikkeling, productie en distributie kan Lycalux snel en efficiënt inspelen op specifieke wensen vanuit de markt. Dit maakt Lycalux uw innovatieve partner in verlichting. Door de bedrijfsstructuur van Lycalux zijn de medewerkers in staat om conceptueel mee te denken vanuit de vraag van de klant. Dit maakt Lycalux uniek in de markt van led verlichting.

De waarden van Lycalux

Betrokkenheid
We zijn betrokken bij alles wat we doen. Wij zijn er voor elkaar en voor onze klanten. Dat kenmerkt ons.

Samenwerking
We zoeken de samenwerking op, zowel binnen als buiten onze organisatie. Wij leggen de verbinding en gaan uit van een gemeenschappelijk belang.

Vakkundig
We onderscheiden ons door vakkundigheid en het leveren van hoogwaardige componenten. Ervaring combineren we met continu investeren in technologie, kennis, vakmanschap en duurzaamheid. Hiermee realiseren we een groen leefklimaat

Klantgerichtheid
We luisteren naar onze klanten en vertalen wensen en eisen in concrete oplossingen en het perfecte licht. Wij hebben een oplossing of maken er één.

Duurzaam
Scherpe prijs voor de beste kwaliteit

Flexibel
Wij doen alles voor klanttevredenheid en sterke relaties. Daarom hebben wij het vermogen om ons aan te passen.

Innovatief
Wij durven anders te denken, oplossinggericht en geënt op de laatste technologie.

 
+31 10 5298428
Van der Waalsstraat 10
2665JK, Bleiswijk