Over ons
image

Lycalux innovatief in led verlichting

Lycalux is gevestigd in Zoetermeer en ontwikkelt en produceert energiezuinige verlichtingsoplossingen voor de Europese markt. Met eigen engineers en eigen productiefaciliteiten is Lycalux in staat snel en betaalbaar te voorzien in de meest uiteenlopende led verlichtingswensen van de klant.

Kwaliteit en duurzaamheid, dat is Lycalux

Licht, energiezuinig en duurzaamheid met een hoogwaardige kwaliteit, dat is de specialiteit van Lycalux. Led verlichting heeft veel voordelen ten opzichte van elektrisch licht. De belangrijkste hiervan zijn het lage energieverbruik, de lange levensduur en de kwaliteit.

Lycalux kijkt echter niet alleen naar de voordelen van led verlichting, maar stelt zich als doel de meest efficiƫnte oplossing te vinden voor uw situatie. Lycalux legt de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Gebruik van hoogwaardige componenten verlengt de levensduur, wat de duurzaamheid van uw bedrijf ten goede komt.

Vrijblijvend advies voor het beste resultaat

Voor het maken van de juiste keuze heeft u een goed advies nodig. Lycalux geeft u vrijblijvend dit advies. Lichtexperts komen uw situatie opnemen en aan de hand van de gegevens wordt een lichtplan gemaakt, passend bij uw bedrijf. Zo weet u waar en hoeveel licht er nodig is om een optimale werksituatie te creƫren. Kiest u voor een energiezuinige variant, dan maakt Lycalux ook een terugverdiencalculatie voor u.

Uw bedrijf licht, energiezuinig en duurzaam.

Led verlichting maakt een zeer sterke ontwikkeling door. Lycalux is de afgelopen jaren zeer actief geweest met diverse onderzoeken op het gebied van led verlichting en volgt de ontwikkeling op de voet. Er zijn steeds meer toepassingen geschikt om in te richten met Lycalux led verlichting. Wilt u weten of uw situatie geschikt is voor energiezuinige led verlichting? Lycalux dient u graag vrijblijvend van advies en maakt uw bedrijf licht, energiezuinig en duurzaam.

 
+31 10 5298428
Van der Waalsstraat 10
2665JK, Bleiswijk